Hoidot eri tilanteisiin ja tarpeisiin.

Olen toiminut hierojana vuodesta 2007. Pikku hiljaa olen kerännyt kokemusta päivittäisessä kliinisessä työssäni. Opiskelen jatkuvasti ja olen käynyt monia täydentäviä kursseja ja lisäkoulutuksia. Kaikilla niillä on yksi ja ainoa tarkoitus: auttaa ihmistä voimaan paremmin. KAIKKI hoitolani hoidot ovat erittäin fysioterapeuttisia ja samalla yleisrentouttavia sillä minä uskon kokonaisvaltaisuuteen.

Valikoimassani ei ole yhtään "turhaa" hoitoa joten, Ole utelias, kokeile kaikki. Ja jos et tiedä mikä hoito sopisi juuri Sinun tilanteessasi - kysy! ja minä teen parhaani.

Nähdään vastaanotollani!

Hierontahuoneen Elena

kategoriat ja hoidot:

Klassinen ja urheiluhieronta

Yleensä klassista hierontaa pidetään pehmeänä ja yleisrentouttavana ja urheiluhierontaa kovaotteisena. Usein luullaankin että urheiluhieronta on parempi TAI ei osata arvata kumpi olisi parempi vaihtoehto. Juuri siksi, aina kyselen asiakkaalta mitä hän tarvitsee/odottaa/haluaa ja teen hoidon sen mukaan. Otteiden voimakkuus, hoitotekniikat, rytmi säädetään juuri asiakkaan toivomuksien mukaan, riippumatta siitä kumpi hierontanimike oli tilattu. Asiakkaan tarve on aina etusijalla.

Hieronnan aikana käytän erilaisia fysioterapeuttisia hoitomenetelmiä, kuitenkin AINA asiakkaan tarpeiden ja toivomuksien mukaan. Lihasta aktivoiva MET, triggerpisteiden käsittely, fasciakäsittely, dry needling=akupunktio, mobilisointi ja paljon muuta. Tällä kaikella pyritään parhaaseen mahdolliseen tulokseen.

Jalkahieronta

Tähän kategoriaan keräsin melko kaikki jalkahierontaa koskevia palveluitani. Olemme jalkojemme päällä koko ajan mutta kuinka usein me huollamme niitä? - jos vastauksesi on "harvoin" tai "ei koskaan", on korkea aika tulla jalkahierontaan. Eikä tarvitse pelätä kipua - kuten aina, hieronnan voimakuus säädetään asiakkaan kivunsietokyvyn mukaan.

UUTUUS! Otin käyttöön Footlogix-jalkahoitotuotteita. Asiakkaiden pyynnöstä, lisäsin "lisäpalvelu"-valikoimaan "Jalkaterän/pohjan hieronta"-hoito. Kauan toivottu lisä niille jotka nauttivat jalkapohjan hieronnasta. Jalkahieronnan yhteydessä, lisäpalveluna, voit varata pelkkä jalkapohjan hieronta tai pidempi aikaa kestävä jalkapohjan hieronta joka sisältää puhdistuksen lisäksi, kuorinta, hieronta ja jaloillesi sopiva hoitovoide.

For Ladies only. Vartalohoidot.

Kehon ja Mielen Terveyttä ja Kauneutta.

Hieronnan yhteydessä, usein puhutaan erilaisista, erityisesti meille aikuisille naisille, tärkeistä asioista. Niiden pohjalta syntyvätkin nuo hoitopalvelut.

"Hunajalla hoikemmaksi"

Hunajalla on ollut tärkeä rooli ihmisen elämässä jo pitkä aika. Ihonhoidossa se on luonnollinen aine josta on hyötyä sekä ulkoisesti että sisäisestikin. Stressin poisto, taistelu selluliitin kanssa, kiinteyttäminen, turvotuksen vähentäminen, pintaverenkierto koholle, kuonoaineiden poisto, ihon uudistamista - nämä ovat tärkeimmät syyt miksi nainen halua "hunajahoitoon". Unohtamatta myöskin siitä että hunaja on todella ravintorikas ja iho saa siitä paljon luonnollista "ruokaa".

Tämä hoito tehdään koko keholle ja, totta kai, kiinnitetään erityistä huomiota ongelma-alueisiin, asiakkaan toivomuksien mukaan. Hoidossa käytetään luomuhunajaa ja Ulla-Maija Gracen kehittämä Lymfa Hierontaöljy

Tämä hoito voi tehdä koko keholle tai osa-alueelle. Jos ja kun innostut tästä kokonaisvaltaisesta hoidosta ja haluat käydä sen sarjana, kysy lisää hoitolassani.

"Rentoutta kasvoille"

Kiire töissä ja stressi aiheuttavat myös purentalihasten kiireyttä. Koko kasvo "jämähtää", päänsärky alkaa vaivaamaan aamuisinkin ja seurauksena kokonaisvaltainen väsymys.

Tämä hoito alkaa niskalihasten hieronnalla, jonka jälkeen tehdään pitkä ja perusteellinen koko kasvon hieronta ja päänahan hieronta. Lopuksi käsitellään muutamaa akupistettä ja sillä varmistetaan rentouden pitkäkestoisuutta. Akupisteitä käsitellään akupunktioneulojen avulla (täysin kivutonta). Koko hoito on erittäin rentouttavaa ja vapauttavaa.

Hoidossa käytän Aromatican Kasvovedet puhdistukseen ja Aroma-Tyrni-Kasvolymfaöljyä hierontaan. SEIRIN laadukkaat akuneulat varmistavat hyvän lopputuloksen.

"Raajat kevyemmäksi"

Erittäin tehokas ja kokonaisvaltainen hoito jossa tehdään hieronta ja parafiinihoito käsille JA perusteellinen hierontahoito jalkapohjille käyttäen erikoistuotteita. Kylmät sormet ja varpaat, kipuilevat nivelet, kuiva iho, väsyneet jalkapohjat, yleisstressi jne. - tämä hoito sopii monille! Kokeile ja yllätyt kuinka hyvältä se tuntuu koko kehossa.

Hoitopaketit

Tästä kategoriasta löytyy palveluita jotka sisältävät erilaisia hyväksi todettuja kokonaisuuksia.

"Hieronta kahdelle, samaan aikaan"

Joskus on kiva tehdä asioita yhdessä. Näin pariskunta tai kaverukset tulevat samaan aikaan hoitolaani: toinen nauttii hieronnasta hoitopöydälläni ja toinen, sinä aikana, rentoutuu "japanilaisessa rullauskoneessa"; ja sitten vaihdetaan. Lopputuloksena on hyvin hoidetut kehot ja rentoutuneet mielet molemmilla. Tämän jälkeen on hyvä mennä vaikkapas kaffelle tai syömään yhdessä. Tosi suosittu palvelu!

"Hemmotteluhetki äidille"

Joskus Naistenpäivänä (vai oliko se Äitien päivä??…) syntynyt palvelukokonaisuus. Se sisältää nautinnollista koko selän hierontaa, päähierontaa, viimeistelevä ja koko kehoa hoitava hieronta rullauskoneella, ja kaikkien tämän lopuksi tarjoan teetä ja pientä herkkua - saat lisää omaa rauhallista aikaa palautumiseen. Kiireiset Naiset - Äiti tai ei - tietävät kuinka voimaannuttava on joskus Vain Olla.

Shiatsu

Shiatsu on tuhansien vuosien vanha hierontamuoto. Hoitolassani tehdään japanilaisen linjan shiatsua - Seitai Shiatsu. Shiatsun avulla hoidetaan kehon kireyttä, poistetaan stressi, rentoutetaan mieltä. Hoito on erittäin kokonaisvaltainen. Kuten öljyhierontakin, shiatsu voi tehdä eri tarkoituksiin: yleisrentouttavasti ja/tai tiettyä ongelma-aluetta ajattelen, aina asiakkaan tarpeen mukaan. "Shiatsu niska-hartialle" ja "Shiatsu koko keholle" ovat suosituimmat hoidot. Lisätietoa shiatsusta TÄSSÄ

Hoito raskaana oleville

Dry Needling = Akupunktio

Täydellinen hoitomuoto esim. niskahartia-jännityksen hoitoon, alaselkäkivun hoitoon, pohkeiden kiireyden hoitoon ja miljoonaan muuhun asiaan.

Olen koulutettu Dry needling ammattilainen. Yhdistyksemme sivuilta voit lukea asiasta. Ja kysy toki lisää kun tulet hoitolaani.

Suomen Dry Needling Yhdistys