Hoidot eri tilanteisiin ja tarpeisiin.

Olen toiminut hierojana vuodesta 2007. Pikku hiljaa olen kerännyt kokemusta päivittäisessä kliinisessä työssäni. Opiskelen jatkuvasti ja olen käynyt monia täydentäviä kursseja ja lisäkoulutuksia. Kaikilla niillä on yksi ja ainoa tarkoitus: auttaa ihmistä voimaan paremmin. KAIKKI hoitolani hoidot ovat erittäin fysioterapeuttisia ja samalla yleisrentouttavia sillä minä uskon kokonaisvaltaisuuteen.

Valikoimassani ei ole yhtään "turhaa" hoitoa joten, Ole utelias, kokeile kaikki. Ja jos et tiedä mikä hoito sopisi juuri Sinun tilanteessasi - kysy! ja minä teen parhaani.

Nähdään vastaanotollani!

Hierontahuoneen Elena

Klassinen ja urheiluhieronta

Yleensä klassista hierontaa pidetään pehmeänä ja yleisrentouttavana ja urheiluhierontaa kovaotteisena. Usein luullaankin että urheiluhieronta on parempi TAI ei osata arvata kumpi olisi parempi vaihtoehto. Juuri siksi, aina kyselen asiakkaalta mitä hän tarvitsee/odottaa/haluaa ja teen hoidon sen mukaan. Otteiden voimakkuus, hoitotekniikat, rytmi säädetään juuri asiakkaan toivomuksien mukaan, riippumatta siitä kumpi hierontanimike oli tilattu. Asiakkaan tarve on aina etusijalla.

Hieronnan aikana käytän erilaisia fysioterapeuttisia hoitomenetelmiä, kuitenkin AINA asiakkaan tarpeiden ja toivomuksien mukaan. Lihasta aktivoiva MET, triggerpisteiden käsittely, fasciakäsittely, dry needling=akupunktio, mobilisointi ja paljon muuta. Tällä kaikella pyritään parhaaseen mahdolliseen tulokseen.

Fysioshiatsu

Shiatsu on tuhansien vuosien vanha hierontamuoto. Sana "shiatsu" tarkoittaa "peukalolla painelu"; näin juuri hoito tehdään. Koulutetun Hierojan ajatusmaailma kulkee enemmän anatomiassa ja fysiologiassa. Joten shiatsussa ajattelen enemmän lihaksia, hermosto, niveliä eikä energiakanavia tai akupisteitä. Minun shiatsu tyyli onkin FysioShiatsu.

Shiatsun avulla hoidetaan kehon kireyttä, poistetaan stressi, rentoutetaan mieltä. Hoito on erittäin kokonaisvaltainen. Kuten öljyhierontakin, shiatsu voi tehdä eri tarkoituksiin: yleisrentouttavasti ja/tai tiettyä ongelma-aluetta ajattelen, aina asiakkaan tarpeen mukaan. "Shiatsu niska-hartialle" ja "Shiatsu koko keholle" ovat suosituimmat hoidot.

Hoito raskaana oleville

Yleisrentouttava hoito. Asiakas kylkimakuulla. Öljytön hoito.

Elektrolymfa - hoito

Kotimainen Elektrolymfa -laite on suunniteltu bioenergeettisen tasapainon hoitoon ja ylläpitoon. Se korjaa bioenergeettisiä häiriöitä ja kiihdyttää kuona-aineiden poistumista kehosta ja siten lisää hyvinvointia ja tasapainottaa kehoa luonnollisesti. Elektrolymfa-hoidolla on erittäin paljon positiivisia vaikutuksia, mm.: se parantaa verenkiertoa ja lymfakiertoa, kiihdyttää kuona-aineiden poistumista, ehkäisee sydän- ja verisuoniongelmia, diabetesta, maksa-, munuais- ja virtsaelinten ongelmia, vaikuttaa virtsan happoisuuteen, edistää haavaumien paranemista, helpottaa reumatismia, nivelongelmia, suonikohjuja, PMS-oireita, migreeniä, stressiä, masennusta, ahdistuneisuutta, jne., sekä rentouttaa ja helpottaa väsymystä ja painontunnetta jaloissa. Hoito kestää noin 30-40 minuuttia ja parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelen sarjahoitoja. Hoidon tulos on havaittavissa heti ensimmäisen hoidon jälkeen kun asiakas tuntee olonsa keventyneen.

Lisäpalvelut:

Varsinaisen hieronnan yhteydessä, voit varata erilaisia lisäpalveluita ja näin rikastuttaa hoitotapahtumaa.

Dry Needling = Akupunktio

Lihasjännityksen poisto akupunktioneulan avulla. Täydellinen hoitomuoto esim. niskahartia-jännityksen hoitoon, alaselkäkivun hoitoon, pohkeiden kiireyden hoitoon ja miljoonaan muuhun asiaan.

Olen koulutettu Dry needling ammattilainen. Yhdistyksemme sivuilta voit lukea asiasta. Ja kysy toki lisää kun tulet hoitolaani.

Suomen Dry Needling Yhdistys

Rentouttava päähieronta

Päänahan kevyt hieronta. Voit tuoda mukaan hiuspohjallesi sopiva hoitava öljy jos haluat.

Rullasukone

Asiakas selinmakuulla. Rullauskone hoitaa koko selkä, pakaroista hartioihin, avaa rintakehää ja venyttelee alaselän seutu. Erittäin hoitava ja yleisrentouttava hoito. Japanilaista huipputeknologiaa.

Jalkapohjan hieronta

Jalkapohjan/jalkaterän hoito. Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta ja loppuvoide erittäin laadukkailla Footlogix-tuotteilla.

Parafiinihoito käsille

Puhdistuksen jälkeen, kämmenille laitetaan hoitava Yon-Ka aromaöljy ja sitten kädet upotetaan parafiiniin muodostaen lämmin kalvo joka jätetään vaikuttamaan tilatun hieronnan ajaksi. Lopuksi, parafiinikuori poistetaan. Kädet saavat paitsi öljyhoito, myös syvälämpöhoito. Hyväksi kenelle tahansa, erityisesti jatkuvan desinfioinnin aikana.