Ajanvaraus

*** Nettiajanvaraus ***
***whatsapp ***
***Signal***
***soitto ***
0400 21 30 30

Ajankohtaista

Viikolla 19 (10.5. - 16.5.) olen töissä vain MA, LA ja SU. Pidän pienen "loman" keskellä viikkoa.

Viikolla 20 olen taas valmis palvelemaan Sinua koko viikko eli MA-SU klo 9-20.

Tervetuloa rentoutumaan!

Aikoja ei löydy??

Kun varaat aika ja kalenteri näyttää "ei vapaita aikoja", kokeile toinen, lyhyempi aika - voi hyvinkin olla että joskus esim. 60min vapaita aikoja ei ole enää mutta 45min. tai 30min. aukoja löytyykin.

Kokeile!

Kanta-asiakkaaksi?

Käy hieronnassani vähintään kerran/kk ja silloin voit varata hoito-aikoja kategoriasta "Kanta-asiakkaan hinnasto" jossa on Sinua säännöllisyyteen kannustava erikoishinnoittelu. Tämä ei kuitenkaan sido mihinkään, voit lopettaa käyntejäsi milloin tahansa ja aloittaa taas silloin kun Sinulle sopii.

Kannustan säännöllisyyteen.

ePassi ja Smartum ja EasyBreak

Hierontapalvelun maksamiseen soveltuvat ePassi, Smartum ja EasyBreak on otettu käyttöön. Voit maksaa mobile-maksuvälineenä normihintaisia hierontapalveluita. Asiakkaalla pitää olla vastaava sovellus ladattuna ja on myös hyvä varmistaa että etusi käy hieronnan maksamiseen, toki, se selviä myös hoitolassani.

HUOM!! EasyBreak käyttöä varten, yrityksesi täytyy tehdä sopimus kanssani. Varmista siis työpaikallasi että soppari Arabianrannan Hierontahuone/Elämän tyyli tmi kanssa on tehty.

Hierontaan korona-aikana

Hoitolassani ylläpidän korkean tason hygieniaa.

Asiakkaille on järjestetty käsienpesu ja desinfiointi.

Noudatetaan turvaväli- ja tartuntasuojasuosituksia.

Hoitolassani on aina vain yksi asiakas kerrallaan.

Myös yksityiselämäni menot on rauhoitettu mahdollisimman riskittömäksi. Olen ollut terveenä koko ajan ja pystynyt turvallisesti toimia hierojana.

Ethän tule hoitoon kipeänä tai "kaksi päivää sitten"-parantuneena tai jos juuri palasit ulkomaan matkalta. Jos sait rokotteen, voit tulla hierontaan vasta kahden viikon kuluttua.

Käyttäydytään järkevästi ja minimoidaan terveysriskit yhdessä.

varatun ajan peruutus:

- varausvahvistuksessa saatun linkin kautta;

- tekstari (nimi, päivä ja klo-aika) numeroon 0400 21 30 30;

- Whatsapp 0400 21 30 30

EI SÄHKÖPOSTIIN!! Luen sitä max kerran viikossa.

Peruutusehdot:

varatun ajan peruutus voi tehdä veloituksetta 24h ennen. Otathan huomioon että myöhemmin, mistä tahansa syystä, peruutetusta tai kokonaan peruuttamattomasta ajasta veloitan 50% varatun ajan hinnasta ja sarja- tai lahjakortin aika luetaan käytetyksi.