Ajanvaraus

*** Nettiajanvaraus ***
***whatsapp ***
***Signal***
***soitto ***
0400 21 30 30

Aikoja ei löydy??

Kun varaat aika ja kalenteri näyttää "ei vapaita aikoja", kokeile toinen, lyhyempi aika - voi hyvinkin olla että joskus esim. 60min vapaita aikoja ei ole enää mutta 45min. tai 30min. aukoja löytyykin.

Kokeile!

Kanta-asiakkaaksi?

Käy hieronnassani vähintään kerran/kk ja silloin

voit varata hoito-aikoja kategoriasta "Kanta-asiakkaan hinnasto" jossa on hiukan halvemmat hinnat. Säännöllisyys kannattaa.

ePassi ja Smartum

ePassi Hyvinvointi ja Smartum Hieronta käy mobile-maksuvälineenä normihintaisiin palveluihin. Asiakkaalla pitää olla vastaava sovellus ladattuna ja on myös hyvä varmistaa että etusi käy hieronnan maksamiseen, toki, se selviä myös hoitolassani.

Hierontaan korona-aikana

Hoitolassani ylläpidän korkean tason hygieniaa.

Asiakkaille on järjestetty käsienpesu ja desinfiointi.

Noudatetaan turvaväli- ja tartuntasuojasuosituksia.

Hoitolassani on aina vain yksi asiakas kerrallaan.

Myös yksityiselämäni menot on rauhoitettu mahdollisimman riskittömäksi. jotta pysyn terveenä ja voin turvallisesti toimia hierojana.

Ethän tule hoitoon kipeänä tai "kaksi päivää sitten"-parantuneena tai jos juuri palasit ulkomaan matkalta. Jos sait rokotteen, voit tulla hierontaan vasta kahden viikon kuluttua.

Käyttäydytään järkevästi ja minimoidaan terveysriskit yhdessä.

varatun ajan peruutus:

- varausvahvistuksessa saatun linkin kautta;

- tekstari (nimi, päivä ja klo-aika) numeroon 0400 21 30 30;

- Whatsapp 0400 21 30 30

EI SÄHKÖPOSTIIN!! Luen sitä max kerran viikossa.

Peruutusehdot:

varatun ajan peruutus voi tehdä veloituksetta 24h ennen. Otathan huomioon että myöhemmin, mistä tahansa syystä, peruutetusta tai kokonaan peruuttamattomasta ajasta veloitan 50% varatun ajan hinnasta ja sarja- tai lahjakortin aika luetaan käytetyksi.