HIERONTAhuone

Ammattitaidolla vuodesta 2007


ELENA GRETA UUSOKSA

Yrityksen perustaja. On aloittanut hoitotyön vuonna 2002. V.2007 opiskeli hierojaksi ja perusti yrityksen ja hoitolan. Ja v.2010 lopussa hän muutti Turusta Helsinkiin ja avasi Hierontahuoneen Arabianrantaan.

Elena on laillistettu koulutettu hieroja, shiatsuterapeutti, ravitsemus- ja liikunnan ohjaaja; hän on sekä vahva manuaaliterapeutti että yleisrentouttavien hoitojen taitaja. Hän on kiinnostunut sekä länsimaisesta lääketieteestä että kaukoidän (Kiina ja Japani) hoitomenetelmistä, sillä Elena uskoo kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan hoidoissa. Laajalla palveluvalikoimalla on yhteinen tarkoitus: ihmisen terveys ja hyvinvointi sekä fyysisesti että henkisestikin.

Elenalla on ongelmaratkaisukeskeinen suhtautuminen hoitamiseen joten kaikki Hierontahuoneen hoidot ovat asiakaslähtöisesti valittu. "Kun asiakkaalla on ongelma - minulla on ratkaisu" - Elena toistaa usein. Hoidot ovat paitsi fysioterapeuttisia, myös, mielenrauha luovia. Stressitön tila, hermoston tasapaino on asioita joilla Elenan mielestä on suuri merkitys nykyihmisen hyvinvoinnissa.

"Kun tulet hoitoon, kerro hyvin mitä tarvitset - teen parhaani", - Elena.