PALVELUHINNASTO

Hinnasto 2022 - 2023

Kaikki hinnat näkyvät ajanvarauksen yhteydessä jokaisen palvelun ja lisäpalvelun kohdalla. Maltillisen hinnaston tarkoitus on kannustaa asiakkaitani mm. ennaltaehkäisevään ja säännölliseen kehonhuoltoon.
Hieronta vielä edullisempaan hintaan on tarjolla arkisin klo 9 - 16.

Tässä on muutama esimerkki:
Klassinen tai urheiluhieronta 30min. 28 euroa (arkipäivisin 25.-)
Klassinen tai urheiluhieronta 45min. 41 euroa (arkipäivisin 38.-)
Klassinen tai urheiluhieronta 60min. 55 euroa (arkipäivisin 50.-)

Hinnoittelu

Nykyaika vaati meiltä paljon, siksi uskon että hieronta ei ole ylellisyyttä vaan välttämätöntä terveydenhuoltoa. Jotta jokaisella olisi mahdollisuus tulla hoitoon, tarjoan hierontaa edullisimmalla hinnalla arkipäivisin klo 9 - 16. Pääset nauttimaan hinta-eduista varaamalla hierontaa "Hierontaan etuhintaan 9-16"-kategoriasta.

Toki, voit varata mitä tahansa mistä hyvänsä kategoriasta :)
Kaikki hinnat näkyvät ajanvarauksen yhteydessä jokaisen palvelun ja lisäpalvelun kohdalla.

ePassi ja Smartum

ePassilla ja Smartumilla voit maksaa mitä tahansa normihintaista palvelua/hoitoa. Kaikki hinnat näet ajanvarauksen yhteydessä. Varmista että saldoasi riittää koko varatun palvelun maksamiseen.

Varmista että Sinulla on toimiva mobiilisovellus ladattuna ja käytössäsi on Hieronta/hyvinvointi-etu. En voi ottaa vastaan "kulttuuri" tai "liikunta". Lataa/ota käyttöön vastaava mobiilisovellus etukäteen - sillä suoritat maksu hoitolassani. Varmista että Sinulla on riittävästi saldoa koko varatun hieronnan maksamiseen.

Ajanvaraus AINA nettisivuiltani.