LAHJAKORTIT

Lahjakortin hankinta

Hierojana minun on tosi vaikea irtautua hoitotyöstäni kesken kaikkea ja alkaa myymään lahjakortteja, selvähän se on. Joten, muutama vuotta sitten, kehitin tapa jolloin minä saan rauhassa tehdä työtäni, ja halukkaat saavat rauhassa shoppailla lahjakortteja.

Jotta kaikki sujuisi helposti ja vaivattomasti, toimi seuraavasti:

1.tutki hinnastoni ajanvarauksen yhteydessä, siellä näet kaikki palvelut, lisäpalvelut ja hinnat. Luo haluama hoitopaketti tai hanki pelkkä arvolahjakortti jolloin lahjan saaja itse valitse halutun hierontamuodon/palvelun.

2. kun päätät lahjasta ja tiedät summan, siirrä se työnumerooni 0400 21 30 30 = Uusoksa Elena, MobilePay:n kautta.

3. lähetä minulle seuraavat tiedot: maksajan nimi ja sähköpostiosoite, lahjansaajan nimi, maksettu palvelu tai arvo. lähetä tiedot tekstarina tai whatsappiin, numerooni 0400 21 30 30

4. vastauksena lähetän sähköisen lahjakortin antamaasi sähköpostiosoitteeseen; lahjakortista löytyy kaikki tarvittavat tiedot; voit lähettää lahjakortin eteenpäin sähköisessä muodossa, tai tulosta ja antaa fyysisesti.

Näin lahjakortin hankinta tapahtuu viidessä minuutissa. Voit tehdä sen milloin tahansa. Helppoa ja kätevää!

Ja vielä pari asiaa:
- kaikki lahjakortit löytyy rekisteristäni joten EN tarvitse fyysistä lahjakorttia, eli älä tulosta mitään jos et välttämättä halua;
- voit ihan vapaasti askarrella myös omanäköisen lahjakortin jos minun lähettämä ei miellytä koska, vielä kerran, minähän en tarvitse sitä lahjakorttia olenkaan - kaikki tarvittavat tiedot löytyy ostettujen lahjakorttien rekisteristäni;
- jos olet "myöhässä liikkeellä" ja tarvitset lahjakortin "viiden minuutin kuluttua", toimi näin: siirrä haluamasi summan työnumerooni 0400213030 MobilePayn kautta, lähetä minulle viestinä (tekstari, whatsapp) sinun ja lahjansaajan nimet ja summan, ja homma on kunnossa. Minä kirjaan tiedot omaan lahjakorttirekisteriini. Sinä taas voit: kertoa lahjansaajalle lahjasta tai kirjoita hänelle sposti/tekstari/ym tai askarella oman kortin tai osta kaupasta jonkun nätin kortin tai ihan mitä tahansa muuta tapaa jolla välität lahjansaajalle ilouutinen.

Jos kaikkien yllä olevien ohjeiden jälkeen Sinulla on kysyttävää :) älä epäröi: lähetä tekstari tai whatsapp numerooni 0400 21 30 30 !
Vastaan viesteihin joka päivä klo 8 - 21

Lahjakortin käyttö

Ajanvaraus AINA JA AINOASTAAN nettisivuiltani.
Lahjakortti käy maksuvälineenä aivan kaikkiin palveluihin ja lisäpalveluihin.

Lahjakorttien voimassaoloaika

Tammikuu-marraskuu 2023 aikana ostetut lahjakortit ovat voimassa:
ale 200 euron - voimassa 3kk hankintapäivästä,
200-500 euron - voimassa 6kk hankintapäivästä.

Tammikuu-marraskuu 2022 aikana ostetut lahjakortit ovat voimassa 3kk ostopäivästä.

Joulukuussa 2022 ostetut lahjakortit ovat voimassa 20.12.2023 saakka.

Voimassaoloajan ilmoittaminen lahjan saajalle on lahjakortin ostajan vastuulla.

Otathan huomioon että sekä ajanvaraus että käynti/lahjakortinkäyttö pitää tapahtua lahjakortin voimassaoloaikana.
En ota vastaan vanhentuneita lahjakortteja jos ei asiasta erikseen ja etukäteen sovittu.

Epäselvässä tapauksessa, Ole Hyvä, ota minuun yhteyttä: hierontahuone@kropparennox.fi