Yhdistelmävarauksen teko

Voit varata eri palveluita eri kategorioista esim. "klassinen hieronta 30min" ja "kainaloiden sokerointi", tai "urheiluhieronta 45min" ja "lymfapress-hoito" tai ihan mitä tahansa muuta palveluiden/hoitojen yhdistelmä eri kategorioista. Yhdistelmävarauksen tekeminen on helppoa kun vaan olet hiukan tarkka alkuun.

Valitse ensin se kategoria josta haluat ensimmäisen palvelun/hoidon - klikkaa se; sitten huomaat ruudulla teksti "valitse lisää palveluita" - klikkaa se ja valitse toinen kategoria josta pääsetkin valitsemaan toisen palvelun/hoidon. Jos haluat, voit sitten taas klikata "valitse lisää palveluita" ja valita seuraavan kategorian ja sieltä palvelun/hoidon, tai, jos kaksi palvelua riittää, valitse "jatka valitsemaan tekijä". Hiukan ylempänä näet "ostoskori" jonka klikkaamalla näet kaikki valitsemasi palvelut/hoidot; sieltä voit myös poistaa tarpeettomat, jos haluat, tai jatkaa varauksen teko jos kaikki näyttää juuri oikealta.

Kuulostaa hiukan monimutkaiselta näin alkuun, mutta todellisuudessa se on tosi helppoa ja kätevä silloin kun haluat varata eri kategorioiden palvelut samaan pakettiin. Ole vaan maltillinen ja tarkkavainen.

Sama asia kuvissa:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10