Klassinen ja urheiluhieronta

Hieronta on vanha hoitomuoto, jonka avulla huolletaan kehon lihasmassaa, poistetaan kireyttä, venytellään ja rentoutetaan. Nykyaikaisessa klassisessa ja urheilu hieronnassa hyödynnetään myös lääketieteen kautta saatua tietämystä. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja edistää kuona-aineiden poistumista kudoksista sekä ravinteiden ja hapen pääsyä kudoksiin, edistää nivelten liikkuvuutta ja lihasten hyvinvointia. Erilaisten otteiden lopputuloksena on rentoutunut keho ja levollinen mieli.

Sekä klassisen että urheilu hieronnan avulla voi hoitaa koko keho. Tyypillisiä ongelma-alueita: niska-hartian kireys ja lievät päänsäryt; lapaluiden välinen alue ja olkapäät; alaselkä ja usein siihen liittyvä pakaroiden kireys; kireät takareidet; yleistyneet myös kyynärvarren ja ranteen ongelmat. Joka ongelmalle löytyy sopivat hoitomenetelmät.

Hieronta voi olla ongelmaratkaisukeskeinen tai yleisrentouttava. Hieronnan yhteydessä, tarpeen mukaan, käytetään erilaisia lääketieteellisiä teknikoita ja hoitomenetelmiä, esim.:
- MET-tekniikka tai Triggerpistekäsittely ovat tehokkaita lääketieteellisiä kivunhoitomenetelmiä;
- Dry Needling-akupunktion avulla saadaan erinomaiset tulokset lihashkireyden hoidossa;
- japanilainen rullauskone on ehdoton laitehoito alaselän kivuissa tai rintarangan "avaamisessa";
- lymfapress-laitehoito auttaa väsyneiden jalkojen hoidossa lisäämällä lymfan kiertoa ja vähentämällä turvotusta.

Ikuinen kysymys: mitä eroa klassisessa ja urheiluhieronnassa - kysy minulta kun tulet hoitoon ja kerron sinulle lisää, se on pitkähkö tarina. Yksi asia voit pitää mielessä: kun varaat aika ja tulet hoitoon, kuuntelen sinua ja yhdessä löydämme juuri sinulle sopiva hoitomuoto ja menetelmät, riippumatta siitä kumman varasit, klassisen tai urheiluhieronnan. Tärkeintä että saat juuri se hoito joka sinulle on hyväksi ja me selvitämme tämä asia hoitolassani kun tulet.