9.5.2021
Elektrolymfa-laite on saapunut hoitolaani.

14.5. saan koulutusta laitteen käytöstä ja sen jälkeen kutsun koehenkilöt testihoitoon. Lisätietoa tästä hoidosta löytyy "Palvelut"-välilehdessä.

7.5.2021
Äitienpäivän kunniaksi - hoito erikoishintaan.
Sähköposti lähetetty asiakkailleni.

7.3.2021
Erikoistarjous lähetetty sähköpostitse asiakkailleni

4.3.2021
EasyBreak otettu käyttöön.

Hierontapalvelun maksamiseen soveltuva EasyBreak on otettu käyttöön. Varmista työnantajaltasi että sopimus on tehty ja voit maksaa EasyBreakilla hoitolassani.

3.3.2021
Kutsu Whatsapp-ryhmään on lähetetty sähköpostitse.

Asiakkaiden pyynnöstä, perustin whatsapp ryhmä nopeaa kommunikointia varten. Ryhmässä informoin akuuttiasioista, päivän peruutusajoista, päivän tarjouksista jne. Voit liittyä ryhmään ja/tai poistua vapaasti. Suosittelen ottaa "ilmoituksien mykistys" käyttöön ja kurkata ryhmän uutisiin silloin kun sulle sopii. Ryhmän viestit säilyvät siellä vain 7 päivää jonka jälkeen ne poistetaan automaattisesti. Monilla se ominaisuus on jo käytössä ja hyödyksi ollut.

Haluatko mukaan ryhmään - pyydä liittymislinkki (tekstari numerooni 0400 21 30 30)

1.3.2021
Tänään "juhlitaan" korona-vuosi.

1.3.2020 alkaen, jo kokonainen vuosi olen toiminut poikkeustilassa, korona-epidemian takia. Töitä on ollut erittäin paljon. SUURI KIITOS minun asiakkaille!! <3 <3 <3

Olen pysynyt hyvin terveenä koko vuosi. Ja toivottavasti näin jatketaankin.

1.2.2021
Helmikuun tarjous

Info on lähetetty sähköpostitse, postituslistalleni liittyneille.

Lahjakortti Ystävänpäivän kunniaksi

Sähköposti on lähetetty 31.1. aamulla kaikille "markkinointi-luvallisille"

Hyvää Vuotta kaikille!

4.1. aloitan työt taas.

Olen lomalla

Perinteisesti, lomailen joulu- ja uuden vuoden aikoihin.

Töissä taas 4.1.2021. Nettikalenteri on jo auki joten varauksia saa tehdä jo nyt jos halua.

Joulukuun 2020 lahjakortit

Tänä vuonna siirryin kokonaan sähköisiin lahjakortteihin. Jos haluat askarella paperillinen lahjakortti - be my guest :) ihan vapaasti. Kaikki ostetut lahjakortit löytyy järjestelmästäni ostajan=maksajan perusteella; en siis tarvitse paperiversiota. Joulukuussa 2020 ostetut lahjakortit ovat voimassa 31.12.2021 asti.

Lue lisää TÄSSÄ

ePassi ja vanheneva saldo

Vanheneeko ePassisi saldo? - voit ostaa lahjakortti hoitolani palveluihin.

Lue lisää sähköpostistasi, lähetin postia 5.12.2020.

Jos postia ei löydy, kysy minulta lisää: whatsapp 0400 21 30 30 tai sposti hierontahuone@kropparennox.fi

Parafiinihoito käsille

Otin valikoimaan ylelliset Yon-Ka aromaöljyt ja ne, yhdistettynä parafiinilämpöön, tekevät käsistäsi uskomattoman pehmeät, nuorekkaat ja kerta kaikkea uudelleensyntyneet. Paitsi ihoa, parafiinihoito syvävaikuttaa sormien ja ranteiden niveliin ja tuntuu jopa koko kehossa.

Tämä hoito löytyy lisäpalveluna hierontojen yhteydessä TAI, jos käytät Kanta-asiakkaan hinnasto, niin mainitse vaan minulle että haluat myös parafiinihoito käsille.

Kanta-asiakas hinnasto

Haluan kannustaa säännöllisyyteen ja samalla palkita sitoutuneita asiakkaita. Loin sitä varten Kanta-asiakas hinnasto - kategorian ajanvarauksessa. Tämän hinnaston palvelut saa ottaa käyttöön, ihan itse, kun käyt hoidoissani vähintään kerran kuukaudessa (saa toki käydä :) vaikka joka päivä). Kaikki hoitolani palvelut ja lisäpalvelut on käytössäni valitun ajan puitteissa, Sinun täytyy vain kertoa mitä kaikkea haluat.

Jalkahierontaa uudelle tasolle!

Uusi lisäpalvelu - jalkapohjan hieronta - sisältää: jalkapohjan alkupuhdistusta, kuorintaa, hieronta jalkavoiteella ja loppuvoide eri jalkapohja-tyypille esim. kylmille jaloille tai kuiva-ihoisille tai hikoileville jalkapohjille jne.

Erittäin rentouttava hoitolisä. Voit varata sen varsinaisen hieronnan yhteydessä TAI, jos käytät Kanta-asiakkaan hinnasto, niin mainitse vaan minulle että haluat myös jalkapohjan hoito.
Jalkahieronta tuntuu myös koko kehossa!